17 gruodžio 2008

Šventės

Pirmiausia norėčiau atsiprašyti visų skaitančių (kiek žinau tokių turėtų būti bent du žmonės :) plius dar keletas užsukančių random tvarka), kad taip nepateisinamai ilgai nerašiau. Visos šitos tylos priežastis yra šventės, tiksliau darbai, kurie susikaupia prieš jas. Kaip žinia (o gal nežinia) dirbu ir studijuoju, todėl pastarasis laikotarpis buvo skirtas apmažinti su mokslais susijusių darbų krūvelę. Šiandien galiu paskelbti baigęs prieššventinius darbus, su keliomis išimtimis, kurios buvo nukeltos kankinti kitiems metams.

image image

Dalykas, kuris “grinds my gears” yra tai, kad prieš Kalėdas visada yra milijonas darbų ir šventes pajunti tik sėdėdamas prie šventinio stalo, ką jau kalbėti apie išankstinį pasiruošimą (dovanų pirkimas mano planuose visada nukenčia). Kita vertus, savaitgalį apsipirkinėdamas (su puse milijonų žmonių) pajusiu tikrą šventinę dvasią ir bent jau šiek tiek nusiteiksiu poilsiui, kurio visai norisi. Dar pagalvojau, kad jei šiuo metų laiku ir nebūtų švenčių, po tokio kiekio darbų norėtųsi bent jau kokių nors atostogų, todėl gal ir gerai sutvarkytas svietas.

P.S. Kažkoks visai beprasmi įrašas gavosi, bet I’m back, bent tiek :) Tikiuosi per šventes rasiu laiko išbandyti naująjį Linux Mint ir parašyti savo įspūdžius.

P.P.S. Šiandien sužinojau, kad viena mano bendradarbė nevalgo bulvių (taip visai visai nevalgo). Numirčiau jei man taip reikėtų. Tuo pačiu prisiminiau Simoną, kuris taip pat yra ganėtinai išrankus maistui. Keistas sutapimas, bet jie abu megsta gerus alkoholinius gėrimus, manau tame yra kažkoks ryšys :))

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą