19 gruodžio 2008

Bilas rašo

Šiandien į darbą buvo pristatyta Bilo Geitso (Bill Gates) knyga "Verslas minties greičiu". Kadangi išreiškiau savo emociją šio daikto atžvilgiu (gal ir per daug skubotai), man buvo mielai pasiūlyta ją priglausti :) Tokia dovana labai apsidžiaugiau. Gal Bilo kūrinyje (beje jis rašė ne vienas, o su bendraautoriumi Collins Hemingway, kuris viršelyje neminimas :) ) ir nerasiu mane dominančių dalykų, gal knyga pasirodys visiškas šlamštas, o gal ir ne. Bet kokiu atveju pavartyti tikrai nepakenks. Be visa kita labai mėgstu knygas (jei tik turėčiau joms daugiau laiko), todėl net jei knyga ir nebus perliukas ar pan. turėti tokį gražų daiktą man labai patinka.

P.S. Kada nors parašysiu savo nuomonę apie Bilo kūrinį.

3 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

jis nieko gero nesukure jis pavoge viska is makentos ir tiek tai yra is apel wisus windows

ZmogusNegalintisUzsiciaupti rašė...

O Stivas langų idėją nusipirko iš Xerox (jei neklystu) už 20000$. Kas tą idėją iš tikro išmąstė taip ir nežinau.

O Bilas sukūrė pirmąją pasaulyje įmonę, kuri pardavinėjo vien tik programinę įrangą (nieko fiziško, bent pačioj pradžioje). Beprecedentis dalykas buvo. taigi nėra jis vien tik kvailas vagišius.

nuorodu katalogas rašė...

Na manau cia jau istorija o jis sukure ar ne tai jau ne mum sprest kaip is musu nors vienas pasieks tiek kik jis pasieke bent puse tai galesim kalbet.

Rašyti komentarą