23 gruodžio 2008

Back for good

Labai gaila, bet teko atsisakyti naujosios blogo išvaizdos ir grįžti prie senosios, nes Simonas pastebėjo (nors ir negreitai, bet dėkui jam už tai), kad išvaizdos pakeitimas pakeitė ne vien išvaizdą. Pasirodo nuo to laiko, kai pasikeitė išvaizda, nebuvo galimybės rašyti komentarų. Pats į komentarų nebuvimą kažkaip neatkreipiau dėmesio, nes ir anksčiau jų buvo ne prūdai (nors tiesą sakant po kelių Džiugo nuorodų į šį psl. lankytojų skaičius žymiai padidėjo). Žodžiu, jei kas norėjot palikti komentarą, bet jums nepavyko, tai atsiprašau dėl aplaidumo, pasistengsiu, kad daugiau taip nenutiktų. Vis dėlto, kol kas komentarai bus galimi pop-up lange, nes įjungus embeded below post režimą komentuoti nepavyksta :( nusimato techninė apžiūra.

image

P.S. Su išvaizda vistiek ką nors darysiu, tik reikės pasistengti, kad funkcionalumas nenukentėtų, nors tikriausiai jau per vėlu.

Edit: pasirodo jei pakeiti blogger išvaizdą (template), tai embeded below post komentarų režimas beveik 100% atvejų išsijungs, todėl teks pasikapstyti po HTML kodą. Svarbiausia radau gedimą ir galėsiu toliau žaisti su išvaizda.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą